Je verblijf

Je verblijft met maximum 5 personen (één gezelschap) in een smaakvol gerenoveerd Brussels herenhuis. Je beschikt over de hele bovenverdieping (90m²) met mezzanine.

KeyDe inrichting combineert luxe, authenticiteit en nostalgie. Alle gebruikte materialen zijn oud of op zijn minst traditioneel. De meubeltjes, de wastafel, het servies en bestek, het ouderwetse beddengoed zijn allemaal unieke vondsten die “Tous les jours dimanche” een warme en eigen uitstraling geven. Afwerking en comfort zijn natuurlijk hedendaags en onberispelijk.

Er is een slaapruimte, een zitruimte, een eetplaats en een luxueuze badkamer. Verder kan je gebruik maken van het grote dakterras dat uitgeeft op de groene binnentuinen.

“Tous les jours dimanche” is ideaal gelegen, zowel voor een toeristisch als een zakelijk verblijf. Vanuit je verblijf heb je een schitterend uitzicht over Brussel. Op een zonnige dag zie je zowel het Atomium, het Koninklijk Paleis van Laken als de Basiliek van Koekelberg, en als je goed kijkt ontdek je zelfs Tour en Taxis, de Japanse toren of de Koninklijke Serres van Laken.

Je gastvrouw zal je natuurlijk maar al te graag bijstaan met praktische tips en interessante weetjes. Op die manier garandeert “Tous les jours dimanche” je een aangenaam en onvergetelijk verblijf.